ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ FLOWER POT COMPLEX

Το Flower Pot Complex καλωσορίζει ταξιδιώτες με κατοικίδια και προσφέρει φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών στο σύνολο των επισκεπτών του. Το Flower Pot Complex είναι μέλος του πιστοποιημένου δικτύου συνεργατών της Woof Club και εφαρμόζει την κάτωθι πολιτική κατοικιδίων η οποία πληροί διεθνή πρότυπα και έχει σχεδιαστεί με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Η υπογραφή της κατωτέρω πολιτικής κατοικιδίων είναι υποχρεωτική για την παραμονή σας στο κατάλυμα και σας δεσμεύει κατά τη διάρκεια παραμονής σας σε αυτό.

 

A. ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

 1. Το κατάλυμα Flower Pot Complex επιτρέπει την παραμονή σκύλων ανεξαρτήτως μεγέθους, γατών καθώς και την παραμονή μικρών θηλαστικών τα οποία τηρούνται σε κλουβιά και δεν εξέρχονται αυτών. Λοιποί τύποι κατοικιδίων όπως ενδεικτικά πουλιά και ερπετά απαγορεύονται.
 2. Σε κάθε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα επιτρέπεται η παραμονή μέχρι ενός κατοικίδιου ζώου.
 3. Επισκέπτες με κατοικίδια υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας του κατοικιδίου που συνοδεύουν από εξουσιοδοτημένο κτηνίατρο. Το Flower Pot Complex δικαιούται να ζητήσει επίδειξη ενημερωμένου βιβλιαρίου υγείας κατοικιδίου ανά πάσα στιγμή.
 4. Η παραμονή επιθετικών και μη κοινωνικοποιημένων κατοικιδίων απαγορεύεται ρητά. Το κατάλυμα διατηρεί κάθε δικαιώμα αποβολής πελατών που συνοδεύουν κατοικίδιο το οποίο εκδήλωσε επιθετική συμπεριφορά έναντι προσωπικού του καταλύματος ή άλλων επισκεπτών.

 

B. ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

 1. Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για τον καθαρισμό των απορριμμάτων των κατοικίδιων τους στο εσωτερικό του καταλύματος καθώς και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους της ιδιοκτησίας του.
 2. Τα κατοικίδια θα πρέπει να δεσμεύονται ή να περιορίζονται σε κάθε περίπτωση σε κοινόχρηστους χώρους του καταλύματος ή επί του ακινήτου. Απαγορεύεται ρητά η κυκλοφορία κατοικίδιων χωρίς λουρί ή ασυνόδευτων κατοικιδίων.
 3. Τα κατοικίδια θα πρέπει να επιτηρούνται συνεχώς και σε κάθε χώρο του καταλύματος.
 4. Εάν ένα κατοικίδιο έχει μείνει χωρίς επιτήρηση και ενοχλεί άλλους επισκέπτες, θα λάβετε μια προειδοποίηση από το κατάλυμα. Στη δεύτερη παραβίαση, θα υποστείτε μια χρέωση 100 ευρώ (€ 100) από τη διεύθυνση του καταλύματος. Ως παραβίαση επιτήρησης θεωρείται ρητά και το συνεχόμενο γάβγισμα σε ώρες κοινής ησυχίας ήτοι 13:30 – 17:00 και 21:00 – 10:00.
 5. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στους εσωτερικούς χώρους εστίασης του καταλύματος.
 6. Απαγορεύεται ρητά για τους επισκέπτες να αφήνουν ανεπιτήρητα τα κατοικίδια τους στα μπαλκόνια του ενοικιαζόμενου δωματίου.
 7. Χρησιμοποιήστε την ειδική πινακίδα «ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ» στην πόρτα σας για να ενημερώσετε το προσωπικό καθαριότητας του ξενοδοχείου ότι στο δωμάτιο βρίσκεται το κατοικίδιο σας.
 8. Απαγορεύεται αυστηρά η άνευ επιτήρησης 24ωρη παραμονή του κατοικιδίου στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα.

 

Γ. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

 1. Το κατάλυμα παρέχει σε επισκέπτες με κατοικίδια κτηνιατρική κάλυψη από συνεργαζόμενο κτηνίατρο του δικτύου της εταιρείας Woof Club.
 2. Το προσωπικό μας μπορεί να σας συνδέσει με το δίκτυο της Woof Club αναφορικά με το περιεχόμενο παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων για κατοικίδια. Δεδομένου ότι οι υπηρεσίες αυτές δεν παρέχονται από το Flower Pot Complex, δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε υπηρεσία κατοικίδιων ζώων που παρέχεται μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Woof Club.

 

Δ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

 1. Το Flower Pot Complex χρεώνει άπαξ, μη επιστρεπτέα αμοιβή καθαριότητας ανά κατοικίδιο ποσού είκοσι ευρώ (€ 20).
 2. Εάν συμβούν ζημιές λόγω της διαμονής ενός κατοικίδιου ζώου, το Flower Pot Complex ενημερώνει τον επισκέπτη για το ποσό που οφείλεται στο κατάλυμα με βάση την έκταση των ζημιών. Ως ζημιές θεωρούνται οι μη αναστρέψιμες φθορές σε έπιπλα, τάπητες, μοκέτες, σε εξοπλισμό του καταλύματος, σε υδραυλικές ή ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και σε αντικείμενα.
 3. Από τις ανωτέρω χρεώσεις εξαιρούνται ρητά σκύλοι οδηγοί τυφλών που φέρουν ενημερωμένα βιβλιάρια υγείας και έγγραφα πιστοποίησης.

 

Ε. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

 1. Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για όλες τις σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές που σχετίζονται με το κατοικίδιο ζώο τους. Ο επισκέπτης συμφωνεί να αποζημιώσει και απαλάσσει ρητά το Flower Pot Complex διά της υπογραφής της παρούσας από κάθε ευθύνη ή/και ζημία που επήλθε ως αποτέλεσμα του κατοικιδίου ζώου του.
 2. Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει από την εφαρμογή της παρούσας πολιτικής κατοικιδίων, αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Πρέβεζας.

 

x

To give you the best possible experience, this website uses cookies.

I Accept Learn more